Időpont:

Helyszín:

Beszámoló:

Résztvevők:

Hohe Wand Auf Wildenauers Spuren 220m (7-)

- sziklamászás -

Hohe Wand Auf Wildenauers Spuren 220m (7-)

2015_05_10_Hohe_Wand_Auf_Wildenauers_220m_7-_004.JPG
Kíváncsian vártam a vasárnap délelőttre kinézett feladatot, egyrészt a nehézsége miatt, másrészt idén ez volt az első Hohe Wand-i megpróbáltatásom.
 
Reggel időben indultunk, így az elsők közt szállhattunk be utunkba, amit Attila kezdett meg, majd váltva haladtunk előre a szebbnél szebb falrészeket tartalmazó hosszokon.
Utunk egységesen 6-os körüli nehézséggel bírt, melyben rengetegszer kellett keresztbe nyúlásokat alkalmazni, a megfelelő kézsorrend kitalálása mellett, és a precíz, határozott lépésre is jobban oda kellett figyelnem, mint máskor. Viszont a rengeteg kemény téli edzésnek végre beérett a gyümölcse.
Ismét új eszközt volt lehetőségünk tesztelni, mert megérkezett az Edelrid Eagle Light 9,5 mm-es egész kötelem. Az elölmászó biztosításánál teljesen meg voltam elégedve a kezelhetőségével, viszont a másodmászó üzemmódban kicsit gördülékenyebb mozgásra számítottam a biztosító eszközben.
 
Az időjárás is kegyes volt hozzánk, kellemes napos-felhős időben tudtuk felfelé haladni. Az út kifogástalanul van biztosítva, teljes egészében lenyűgözött, csak ajánlani tudom.

Ha tetszett a beszámoló, oszd meg másokkal is!

Térkép

Galéria

Hohe Wand Auf Wildenauers Spuren 220m (7-)

Hasznos linkek


Ezeket olvastad már?


Hohe Wand Überholspuren 170m (7+)

A Velebit vad sziklafalai után újra hazai pálya, ismét Hohe Wand.

Hohe Wand Der alte Wolf 185 m (7-)

Az időjárás előrejelzés egyértelmű erős esőzést ígért és mutatott, de Aszuval úgy éreztük, mennünk kell.