Időpont:

Helyszín:

Beszámoló:

Résztvevők:

Hohe Wand Draschpfeiler 220 m (6-)

- sziklamászás -

Hohe Wand Draschpfeiler 220 m (6-)

2016_04_17_Hohe_Wand_Wüde_Posteline_265m_6_015.JPG
Múlt vasárnap folytattuk a Hohe Wand-i projekteket, és megmásztuk Ádámmal a "Draschpfeiler" nevű utat. Ezúttal Levente és Attila társaságában utaztunk, akik a "Wüde Posteline"-t nézték ki maguknak. Ez alkalommal elég korán indultunk, de az utazás jó hangulatáról az Ossian gondoskodott, szóval vidáman érkeztünk a parkolóba.

A megérkezést követő gyors készülődés után, következett a szokásos fél órás a túra az utunk kezdetéig. Mikor odaértünk, senki nem volt előttünk, szóval gyorsan rácsaptunk, abban a hitben, hogy végre nem kell másokra várakozni. Sajnos tévedtünk, egy pár ugyanis, amíg mi az első hosszt másztuk, szemfülesen bevágott elénk, így az első standhelyen fél órát üldögéltünk. Végül ebből is profitáltunk, hiszen a kilátás gyönyörű volt, és egy gyors étkezést is meg tudtunk ejteni. Az izgalmak itt még nem értek véget, ugyanis a következő standban sikerült belegabalyodnom a kötélbe, aminek egy nyolcas lett az eredménye, majd pedig utolértük az elénk bevágó párost. Ami a mászást illeti, mivel ezúttal az eddigieknél valamivel könnyebb utat választottunk, ezért nagyon jól haladtunk, szinte gond nélkül megmásztuk. Mikor felértünk, Attiláék már vártak minket, s közben a jó időt kihasználva, napoztak a fal szélén. 

A túra során sok jó élménnyel gazdagodtunk, és ismét gyűjtöttünk pár métert a sziklán. Az út amit választottunk, nagyon szépnek bizonyult, és elég önbizalmat adott a következő projektekhez.

Ha tetszett a beszámoló, oszd meg másokkal is!

Térkép

Galéria

Hohe Wand Draschpfeiler 220 m (6-)

Ezeket olvastad már?


Hohe Wand Wüde Posteline 265 m (6)

A héten már másodszor Hohe Wand, ezúttal Leventével.

Hohe Wand Trüffelsau 210 m (7)

A Trüffelsau? Az egyik kedvenc, mert izgalmas, változatos mászás, tele szebbnél szebb mozgássorokkal, technikás hosszokkal.