Időpont:

Helyszín:

Beszámoló:

Résztvevők:

Hohe Wand Traum und Wirklichkeit 200 m (6+)

- sziklamászás -

Hohe Wand Traum und Wirklichkeit 200 m (6+)

DSC02805.JPG
A tél és a hideg megérkeztével kénytelenek vagyunk pár hónapra magunk mögött hagyni az osztrák sziklákat, és a pozsonyi mászóteremben folytatni ez edzéseinket. Szerencsére azonban az időjárás néha okoz meglepetéseket számunkra, és nem csak negatív értelemben. Így történt múlt vasárnap is, amikor habár a verőfényes napütés el is maradt, de a 10 fok körüli hőmérséklet, szélcsendben megfelelőnek bizonyult egy idei, talán utolsó, látogatásra a Hohe Wand szikláin.

Ádámmal ketten vágtunk neki a túrának, amely a „Traum und Wirklickeit” nevet viseli, amely számomra különleges jelentéssel bír, ugyanis idén it vezetett be mászótársam a nagyfalas mászás szépségeibe. Természetesen azóta összegyűlt néhány méter a lábamban, így ezúttal én vállaltam be a kulcshosszokat. Habár mindketten ismertük már az utat, mégis tartogatott számunkra néhány újdonságot, kihívást jelentő mozdulatot. A végére mindketten kellemesen elfáradtunk, és kicsit át is fagytunk, de összeségében nagyon sikeres vasárnap délutánt, és szezont, zárhattunk ezzel az úttal.

Bónis

Ha tetszett a beszámoló, oszd meg másokkal is!

Térkép

Galéria

Hohe Wand Traum und Wirklichkeit 200 m (6+)

Ezeket olvastad már?


Adlitzgraben

Az elmúlt hetek esős időjárása miatt mászótevékenységünk Pozsony kiváló termének, a Vertigonak plasztik fogásaira koncentrálódott.

Alice im Wunderland

Téli játékainkat - ahogy már oly sokszor -, most is Alice jegén kezdtük egy kellemes,…