Egyesületünk

Summit Sport Egyesület - Sopron

Kik vagyunk?

Szeretnénk megismertetni Veled a hegyek és sziklák csodálatos világát. Ha már ismered, akkor mászni veled egy jót! Tagjaink

Mi a célunk?

A Summit Sport Egyesület tagjai soproni mászók, kerékpárosok és más "outdoor" sportokat űző lányok és fiúk. Egyesületünkről

Támogatnál?

Ha van rá lehetőséged, támogass minket! Több módon segítheted munkánkat, kattints ide, ha többet szeretnél tudni.. Támogatási formák

Sportágak

Hogyan lehetsz tag?

Ha komolyan érdekel a mászás, a legjobb ha gyakran kilátogatsz hozzánk a mászófalhoz. Idővel pedig majd kialakul a tagság ügye is.
Már sok-sok évvel a Summit Sport Egyesület megalapítása előtt létezett egy soproni baráti társaság, akiket közös szenvedélyük, a mászás kötött össze. Az évek során jöttek-mentek a társaság tagjai, de végül 2009 őszén néhány mászó, bringás és túrázó elhatározta, hogy a baráti társaság köré egyesületet szervez. A barátság és a baráti légkör megőrzését továbbra is fontosnak tartjuk, ezért csak azoknak ajánlunk fel tagsági lehetőséget, akikkel hosszabb-rövidebb ideig együtt mászunk, túrázunk és akiben látjuk az elköteleződést a mászás és egyesületünk ügye iránt.

Tagsággal járó előnyök

Azon dolgozunk, hogy a jó társaság és a közösséghez való tartozás mellett a tagság minél több előnnyel járjon az egyesület tagjai számára.

Jelenleg a következő előnyöket élvezik tagjaink:

  • Ingyenes túrák, rendezvények

  • Egyesületi felszerelések használata

  • Soproni Mászófal: kedvezmények

  • Vásárlási kedvezmények

A Summit Sport Egyesület céljának megvalósítása érdekében szponzori- és egyéb reklámozási megállapodások keretében támogatásokat fogad el magánszemélyek, cégek részéről, továbbá közvetlenül is részesíthető állami, illetve önkormányzati támogatásban. Bármilyen segítséget, pénz vagy terméktámogatást szívesen fogadunk!  Amennyiben lehetőséged van támogatni minket, kérlek tekintsd át az alábbi módokat és keress meg minket felajánásoddal, ajánlatoddal:

Paypal Adomány

Azonnali adomány

A Paypal biztonságos fizetési rendszerén keresztül bármekkora adományt átutalási költség nélkül juttathatsz egyesületünk számára. Kattints a Donate gombra!

Visa Master Card American Express Discover

Magánszemélyként

Adó 1% 
Személyi Jövedelem Adód 1%-ával az éves SZJA bevallásakor. Nincs más tennivalód, mint adóbevallásodon a megfelelő rovatba beírni, vagy megadni a könyvelődnek egyesületünk adószámát (18027134-1-08).
Adomány 
​Közvetlen támogatási forma, melyet átutalással bankszámlaszámunkra befizetve juttathatsz el hozzánk.
Paypal adomány
Interneten keresztül a Paypal internetes fizetési rendszer vagy hitelkártyád segítségével 1 perc alatt segíthetsz nekünk! Csak kattints a fenti Donate gombra, jelentkezz be, vagy használd hitelkártyádat, add meg mekkora összeget szeretnél nekünk adni, és már kész is! 
Pártolói tagság 
A pártolói tagság révén egyesületi taggá válsz, de nem kell tevékenyen részt venned munkánkban.
Részben aktív, vagy akár teljesen passzív, kizárólag támogató tagunk is lehetsz. Pártolói tagságunk éves díja 20.000 Ft.

Cégként

Adomány 
Átutalással bankszámlaszámunkra, melyről igény esetén igazolást állítunk ki.
Támogatói, reklám szerződés
Egyesületünk szóróanyagain, ruházatán, mászófalunk oromozatán, járművein lehetőséget kínálunk elsősorban a mászással, mászófalakkal kapcsolatos reklámok, logók elhelyezésére. 
Tárgyi adomány, eszközök 
Egyesületünk tevékenységéhez szorosan köthető (pl. sportszerekkel foglalkozó) tevékenységi körű, vagy építőipari cégektől (mászófalunk számára) szívesen elfogadunk bármilyen tárgyi adományt, melyet egyesületünk tagjai használni tudnak, sportolási lehetőségeiket és körülményeiket javítani tudják.


Szervezet neve:
Summit Sport Egyesület
Szervezet jellege:
sportegyesület
Székhelye:
9407 Sopron, Szajkó u. 19.
Lajstromszáma:
Pk.T.60.005 / 2010 / 2
Adószám:
18027134-1-08
Bankszámla:
SOPRON BANK 17600011-00384083-00200004 
Képviselő neve:
Szövetes Krisztián
Elnökségi tagok
Szövetes Krisztián (elnök),
Horváth Attila,
Fodor Ádám
Alapító tagok (2009)
Cseh Katalin, Horváth Attila, Juhász Attila, Kerekes Attila, Kitzinger Ferenc, Sántha Zsolt, Szeli László, Takács Kálmán, Varga Péter, Varró József, Zergényi Tibor.
 

Tagdíjbefizetés módja

A Summit Sport Egyesület tagdíja 2021-től pártoló (belépő) tagoknak 20.000 Ft/év, rendes tagoknak 10.000 Ft/év.

A Summit Sport Egyesület 2014 júliusi közgyűlése óta az éves tagdíjat a tagoknak egy összegben, a tárgyév március 31-ig kell rendeznie.

A befizetést lehetőség szerint utalás formájában kérjük rendezni.

Bankszámlaszámunk:

SOPRON BANK 17600011-00384083-00200004 

A közlemény mezőbe írd be: Tagdíj >tárgyév<

BIC/SWIFT  EHBBHUHS  

IBAN: HU19 1760 0011 0038 4083 0020 0004